NOR CURIER 930X122

SCM Piteşti a făcut scorul etapei la fotbal

Echipa de fotbal a Piteştiului, SCM Piteşti, a reuşit scorul etapei a 6-a a Campionatului Judeţean de fotbal, învingând cu scorul de 7-0 pe Top Arena Topoloveni. Este a doua oară în acest început de campionat când formaţia antrenată de Ioan Ceauşu învinge la o diferenţă de maidan, după 6-0 cu Edilul Piteşti. Interesant este că în meciul de juniori dintre aceleaşi echipe, SCM Piteşti şi Top Arena Topoloveni, s-a înregistrat acelaşi scor: 7-0!

După şase jocuri, SCM continuă să se menţină pe locul secund al clasamentului, la o diferenţă de două puncte de Viitorul Ştefăneşti, liderul seriei având maximum de puncte. Echipa din Ştefăneşti beneficiază însă de aportul unor fotbalişti cu mare experienţă în fotbalul mare, cel mai bun exemplu fiind Alin Lipa, care a evoluat cu câţiva ani în urmă la Rapid Bucureşti, înainte de a se transfera în străinătate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90