New Profesional Consult 930 x 122

Vintila_Daniel

SCM Piteşti a învins cu 7-1 şi rămâne pe primul loc

Echipa Primăriei Piteşti a învins din nou în Liga a IV-a cu un scor de maidan, 7-1 cu DLR Piteşti, dar nu reuşeşte să se desprindă în fruntea clasamentului, deoarece CS Rucăr a continuat şi ea seria victoriilor. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte după 11 etape, dar SCM are un golaveraj superior: +41, spre deosebire de +26.

SCM Piteşti are cele mai multe goluri înscrise în campionatul judeţean: 47, la mare distanţă de Şcoala de Fotbal a lui Dănuţ Coman, care are doar 38, în condiţiile în care în ultima etapă a învins cu 11-1! Echipa antrenată de Ioan Ceauşu are o medie de 4,3 goluri pe meci, medie ce poate fi îmbunătăţită sâmbătă, atunci când va întâlni pe teren propriu pe AS Miroşi. Golgheterii formaţiei sunt Neacşu (11 goluri), Cârstea (9), Mihăilescu şi Vintilă (câte 6).

În ultimul joc disputat, SCM Piteşti s-a impus cu 7-1 în faţa celor de la DLR Piteşti, golurile fiind marcate de Marian Vintilă (2), Cârstea, Gherghescu, Anghelina, Rădescu şi Neacşu. Nelu Ceauşu a folosit echipa: Vlad – Morcoană, Matei, Slăninoiu, Oprea – Anghelina, Mihăilescu, Gherghescu, Vintilă (foto) – Cârstea, Neacşu. Au mai jucat: Ghiţă, Jigaru, Rădescu, State.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3