Donaris 930 x 122

    Daniel_Marian_Vintila

    SCM Piteşti a învins cu un scor de tenis: 6-0

    Echipa de fotbal a Primăriei, SCM Piteşti, continuă să fie lider în campionatul judeţean, Liga a IV-a, după ce a învins pe teren propriu cu scorul de 6-0 pe fosta divizionară C Unirea Costeşti. După opt etape, formaţia antrenată de Ioan Ceauşu a acumulat 22 de puncte şi va disputa sâmbătă, 1 octombrie, primul derby al sezonului, cu Viitorul Ştefăneşti.

    Într-o etapă în care AS Bascov a bătut cu 10-0, iar CS Rucăr cu 8-0, SCM Piteşti nu s-a lăsat mai prejos şi a administrat un sec 6-0 echipei care acum câţiva ani ocupa locul 4 în clasamentul Diviziei C! Ioan Ceauşu a trimis în teren echipa de bază, cu Zâmbroianu – Morcoană, Matei, Slăninoiu, Oprea, Anghelina, Mihăilescu, Murineanu, Vintilă, State şi Neacşu. Jocul a fost continuu la dispoziţia echipei Primăriei Piteşti, care putea să marcheze mai mult de şase goluri, la câte ocazii şi-a creat. Marcatorii golurilor au fost Cosmin Cârstea (de două ori), Marian Vintilă (foto), Răzvan Neacşu, Cristian Anghelina şi Daniel Mihăilescu.

    În urma acestui joc, SCM Piteşti se menţine pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu CS Rucăr, dar cu un golaveraj mai bun. Pe locul trei, cu un singur punct în minus, se găseşte Viitorul Ştefăneşti, echipa care timp de şase etape a fost pe primul loc, şi care va fi viitorul adversar al SCM-ului, în cadrul etapei a IX-a. De altfel, între aceste trei echipe se va da lupta pentru promovarea în Liga a III-a, luptă în care doar clubului lui Dani Coman, aflat la patru puncte în spatele podiumului, se mai poate implica.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90