New Profesional Consult 930 x 122

SCM_Pitesti_cu_Mirosi

SCM Piteşti a pierdut şefia Ligii a IV-a… pentru o săptămână

Echipa Primăriei din Piteşti a căzut pe locul doi al clasamentului campionatului judeţean, dar nu fiindcă ar fi pierdut vreun meci, ci pentru că nu a jucat. Etapa trecută, SCM Piteşti a trebuit să stea, astfel că CS Rucăr a profitat şi a trecut în fruntea ierarhiei. Numai că rucărenii vor avea pauză în weekend, astfel că SCM poate reveni pe primul loc, dacă obţine cel puţin un punct în derby-ul campionatului, cu Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman.

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:45, pe terenul sintetic de la stadionul „Nicolae Dobrin”, se va disputa meciul care poate decide viitoarea candidată la promovarea în Liga a III-a, din judeţul Argeş. Se vor întâlni echipele clasate în acest moment pe locurile 2 şi 3, SCM Piteşti şi AFC Dănuţ Coman, despărţite în clasament de doar trei puncte. Ambele au de partea lor infrastructura, liniştea financiară şi câte un lot echilibrat valoric, spre deosebire de actualul lider al clasamentului, AS Rucăr, cel care are toate şansele să cedeze primul loc în weekend, deoarece nu este programat să joace.

La ora actuală, SCM Piteşti, echipa antrenată de Ioan Ceauşu, are cea mai bună linie de clasament (10 victorii, 2 egaluri şi nicio înfrângere), cel mai bun atac (53 de goluri marcate) şi cea mai bună apărare (7 goluri primite). Însă, formaţia Şcolii de Fotbal Dănuţ Coman vine tare din urmă, datorită investiţiilor făcute după începutul timid al campionatului. Aceasta i-a luat pe „renegaţii” de la FC Argeş, Andrei Panait, Mihai Cotigă şi Roberto Boboacă, cu care s-a întărit foarte mult. De altfel, Panait chiar a reuşit un hat-trick în ultima etapă, în victoria cu 7-0 cu AS Miroşi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90