930 x122 grota rece

minge

SCM Piteşti află luni dacă îi ia locul lui FC Argeş în liga a II-a

Cu doar o zi înainte ca FC Argeş să împlinească 60 de ani de existenţă, a doua echipă a Piteştiului, SCM, va afla luni, 5 august, dacă le ia alb-violeţilor locul în liga a II-a de fotbal a ţării. FC Argeş este cu un pas în faliment, iar al 60-lea an al existenţei sale ar putea fi şi ultimul.

Luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorţi pentru stabilirea programului jocurilor pentru ligile a II-a şi a III-a de fotbal. De asemenea, SCM Piteşti, formaţie ce activează în eşalonul al treilea, va afla dacă demersurile deja începute de a-i lua locul lui FC Argeş vor fi sau nu încununate de succes.

Conducătorii clubului SCM au solicitat să fie lăsaţi să joace în cel de-al doilea eşalon, în locul grupării alb-violete, care este în insolvenţă şi ar putea fi declarată falimentară în scurt timp, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă. Administratorul judiciar al lui FC Argeş, Nicolae Enoiu, a declarat că nu are nimic împotrivă şi că nu se opune acestui demers.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3