EcoMoto 930×122

    SCM_Pitesti_cu_Mirosi

    SCM Piteşti, calificare fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României

    Echipa Primăriei Piteşti continuă parcursul foarte bun din această toamnă. Dacă în campionat este lideră încă de la începutul sezonului, în Cupa României a reuşit ieri să ajungă în sferturile de finală. SCM Piteşti a eliminat-o pe AS Viitorul Cireşu cu scorul de 6-2 şi s-a calificat printre cele opt echipe care, anul viitor, îşi vor disputa titlul judeţean. Ca de fiecare dată, Cupe României a oferit şi surprize!

    Nicio surpriză pe terenul divizionarei a cincea, AS Viitorul Cireşu! SCM Piteşti, lidera campionatului judeţean de fotbal, a învins la scor de set de tenis, 6-2 şi s-a calificat în sferturile de finală ale ediţiei 2012-2013 a Cupei României. Echipa antrenată de Ioan Ceauşu îşi va disputa titlul judeţean cu alte cinci colege de eşalon, dar şi cu două formaţii care au produs ieri surpriza: AS Valea Ursului, care a învins după executarea loviturilor de departajare pe Unirea Costeşti (5-4) şi AS Victoria Buzoieşti. Aceasta din urmă, deşi joacă într-un eşalon inferior, a spulberat-o pe Edilul Piteşti cu un neverosimil 7-1!

    SCM Piteşti şi ŞFC Dănuţ Coman sunt favoritele pentru câştigarea Cupei României, faza judeţeană. Echipa pregătită de Mihai Ianovschi a trecut de Vulturii Priboieni cu scorul de 2-0. Celelalte divizionare D calificate în sferturile de finală sunt Rapid Piteşti, CS Atletic Bradu, AS Bascov şi Dinamic Mioveni. Tragerea la sorţi va avea loc în primăvara anului 2012, atunci când se va şi relua competiţia.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90