EcoMoto 930×122

    SCM_Pitesti_cu_Rucar

    SCM Piteşti câştigă la Domneşti cu scor de neprezentare: 3-0

    Status-quo în fruntea clasamentului campionatului judeţean la fotbal: toate cele patru echipe care se luptă pentru promovare au câştigat lejer, astfel că SCM Piteşti rămâne pe primul loc, la o diferenţă de trei puncte faţă de Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman, Viitorul Ştefăneşti şi AS Rucăr. Echipa Primăriei Piteşti a învins cu scorul de 3-0 la Domneşti, dar scorul etapei l-a reuşit „Dănuţ Coman”, care a bătut cu 11-0 pe Stâlpeni Rădeşti!

    Campioană de iarnă
    SCM Piteşti continuă seria bună din Liga a IV-a la fotbal şi a bătut în weekend pe terenul penultimei clasate, CS Domneşti, cu scorul de 3-0. Golurile formaţiei pregătite de Ioan Ceauşu au fost marcate de Rădescu (de două ori) şi Neacşu. Acesta din urmă este golgheterul echipei, cu 13 goluri reuşite în 15 meciuri. SCM Piteşti se poate considera deja campioană de iarnă în competiţia judeţeană, deoarece păstrează distanţa de trei puncte faţă de urmăritoare, cu o singură etapă rămasă înainte de finalul turului. Echipa Primăriei Piteşti mai are de disputat un meci, cu Olimpia Suseni, sâmbătă, de la ora 11:45, pe terenul II al Complexului „Nicolae Dobrin”, astfel că nu mai poate să predea prima poziţie.

    Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman, Viitorul Ştefăneşti şi AS Rucăr pândesc de aproape un pas greşit al echipei lui Ioan Ceauşu. Cu 36 de puncte, cele trei au câştigat în weekend „in corpore”. Formaţia antrenată de Mihai Ianovschi a realizat scorul etapei, 11-0 cu AS Stâlpeni Rădeşti şi a devenit gruparea cu cele mai multe goluri marcate în campionat (64, cu cinci mai multe decât SCM). Viitorul Ştefăneşti nu se putea împiedica pe terenul ultimei clasate, Top Arena Topoloveni, singura echipă care nu a acumulat niciun punct, şi a bătut cu un confortabil 5-0, iar AS Rucăr a învins şi ea în deplasare, 4-0 la Suseni.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90