930×122 CAPRA 5

Ceausu1

SCM Piteşti e lider în campionatul judeţean

Echipa Piteştiului a profitat în acest week-end de eşecul liderului campionatului judeţean de fotbal, Viitorul Stefăneşti, şi a trecut pe primul loc al clasamentului, după victoria clară obţinută pe terenul formaţiei AS Poienari de Muscel Dinicu Golescu: 4-1. Golurile formaţiei pregătite de Ioan Ceauşu (foto) au fost marcate de Neacşu (minutul 9), Murineanu (25), Vintilă (39 – din penalty) şi Jigaru, în timp ce gazdele au dat golul de onoare prin Heroiu (minutul 75).

Tehnicianul piteştean i-a trimis în teren pe Zâmbroianu – Morcoană, Popescu, Slăninoiu, Oprea – Anghelina, Mihăilescu, Murineanu – Neacşu, Vintilă, Jigaru, informează site-ul oficial al clubului, www.scmpitesti.ro. După şapte etape, SCM Piteşti a acumulat şase victorii şi un meci egal, având acelaşi număr de puncte, 19, cu CS Rucăr, dar un golaveraj mai bun: 29-3, spre deosebire de 21-5. Etapa viitoare piteştenii vor întâlni pe teren propriu echipa care a realizat scorul etapei a VII-a (7-0), Unirea Costeşti, care însă se află la doar a doua victorie în acest campionat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3