930 x122 grota rece

    scm-pitesti-club

    SCM Pitești, eșec în liga a III-a

    Liga a III-a la fotbal a programat astăzi etapa cu numărul trei.

    În seria a șasea, SCM Argeș Pitești a pierdut meciul disputat în deplasare cu FCM Câmpina. Piteștenii au fost învinși cu 3-1 (2-0 la pauză). Golurile gazdelor i-au avut ca autori pe Nincă, în minutul 26, pe Rodney Sno, în minutul 29, și pe Nae, în minutul 73. Unicul gol al piteștenilor a fost reușit de Baicu, în minutul 52. Amintim că SCM este echipa finanțată de Primăria Pitești.

    Cealaltă echipă din Argeș care evoluează în seria a șasea, Atletic Bradu, a remizat acasă cu Chindia Târgoviște, scor 0-0.

    În celelalte partide ale seriei s-au înregistrat următoarele rezultate: FC Păpăuţi – Fortuna Poiana Câmpina – 1-6, ACS Urban Titu – ACS Civitas Făgăraş – 2-1, FCM Avântul Reghin – FC Zagon – 0-0 și Conpet Ploieşti – FCM Târgovişte – 1-1.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3