EcoMoto 930×122

    minge

    SCM Pitești, ploaie de goluri!

    Liga a III-a la fotbal a programat cea de a șaptea etapă, intermediară.

    În seria a șasea, SCM Argeșul Pitești a evoluat în deplasare, cu FCM Târgoviște. Piteștenii s-au impus categoric, cu 5-1 (1-1). Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 17, prin reușita lui Mândru. Oaspeții au egalat prin Albu, în minutul 25. După pauză, în repriza secundă, a urmat „festivalul” de goluri. Același Albu a mai marcat de două ori, în minutele 60 și 82. Tot în minutul 60 (!) a înscris și Călin, iar doar un minut mai târziu, Nilă.

    În urma acestei victorii, SCM Argeșul Pitești revine pe locul 2 în clasamentul seriei, la egalitate de puncte, 16, cu Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3, dar cu golaveraj mai bun. Pe prima poziție se menține FC Zagon, din Covasna, cu 17 puncte.

    Cealaltă echipă din Argeș care joacă în această serie, Atletic Bradu, a pierdut în deplasare, la FCM Câmpina, cu 3-2 (2-1).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90