930×122 CAPRA 5

SCM_Pitesti_echipa_Primariei

SCM Piteşti se califică fără emoţii în Cupa României

Ieri s-au desfăşurat 11 meciuri în cadrul etapei a doua a Cupei României la fotbal, faza judeţeană, ediţia 2012-2013. Au intrat în joc formaţiile din Liga a IV-a care au rămas în competiţie, printre care şi SCM Piteşti, echipa Primăriei. Formaţia antrenată de Ioan Ceauşu s-a calificat fără emoţii mai departe, învingând în deplasare cu 4-0 pe AS Izvoru, componentă a Seriei Sud a Ligii a V-a. Astăzi, de la ora 15:30, se dispută restul meciurilor din etapa a doua a Cupei, cele în care se confruntă echipele din a cincea divizie.

SCM Piteşti îşi continuă parcursul fără greşeală din ultimele două luni, calificându-se în faza următoare a Cupei României după victoria concludentă în faţa formaţiei din Izvoru: 4-0. Cu ocazia asta, antrenorul Ioan Ceauşu a odihnit o parte din titularii care au dus echipa pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a, adversarul neputând pune probleme.

În cele 11 meciuri jucate ieri, s-au consemnat şi câteva surprize. Cea mai mare este eliminarea formaţiei Viitorul Ştefăneşti, una dintre fruntaşele campionatului judeţean, care se luptă cu SCM Piteşti pentru promovarea în Liga a III-a! Viitorul a pierdut cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la AS Vulturii Priboieni. Alte patru echipe din eşalonul superior au părăsit competiţia eliminatorie, fiind învinse de echipe mai slab cotate: DLR Piteşti, AS Poienari de Muscel Dinicu Golescu, AS Miroşi şi AS Stâlpeni Rădeşti, aceasta din urmă pierzând la loteria penalty-urilor, 7-8 cu AS Cetăţeni.

Din cele 17 divizionare D, 8 au mai rămas după disputarea a doar două etape din Cupa României, faza judeţeană. Acestea sunt: SCM Piteşti, AFC Dănuţ Coman, AS Bascov, CS Atletic Bradu, Rapid Piteşti, Edilul Piteşti, Unirea Costeşti şi Dinamic Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90