Donaris 930 x 122

    SCM_Pitesti_cu_Rucar

    SCM Piteşti se distanţează, după 2-1 cu CS Rucăr

    Echipa Primăriei Piteşti a ieşit bine din cele două derby-uri consecutive pe care le-a avut, cu Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman şi CS Rucăr, adică principalele favorite la promovare. În aceste două jocuri, SCM-ul a câştigat patru puncte şi s-a distanţat în clasamentul campionatului judeţean, având acum 3 puncte diferenţă faţă de următoarea clasată. Sâmbătă, SCM Piteşti s-a impus cu 2-1 în meciul cu CS Rucăr, prin golurile marcate de Marian Vintilă şi Jigaru.

    SCM Piteşti i-a administrat Rucărului prima înfrângere din acest campionat şi a rămas singura echipă din Liga a IV-a neînvinsă. Meciul a fost cu totul şi cu totul special, dat fiind faptul că echipa Primăriei Piteşti s-a construit în vară pe scheletul a numeroşi jucători transferaţi chiar de la CS Rucăr! Aceşti jucători au plecat de la musceleni, nemulţumiţi de faptul că reuşiseră promovarea în Liga a III-a, dar conducerea clubului din Rucăr a luat hotărârea de a nu înscrie formaţia în al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Poate şi de aici, încrâncenarea sporită a elevilor antrenorului Ioan Ceauşu, arătată pe gazon. Nici muscelenii nu s-au lăsat mai prejos, astfel că a reieşit un derby plin de scântei, cu opt cartonaşe galbene şi unul roşu (pentru rucăreanul Idor) arătate de cel mai bun arbitru argeşean al momentului, Cătălin Popa.

    Piteştenii s-au impus cu 2-1, golurile echipei lui Ceauşu fiind marcate de Marian Vintilă şi Jigaru. Cu 11 victorii şi trei rezultate de egalitate, SCM Piteşti s-a instalat confortabil în prima poziţie a clasamentului, pe care nu o va mai lăsa până la finalul turului, de care ne mai despart două etape (cu CS Domneşti, în deplasare şi cu Olimpia Suseni, acasă). La o distanţă de trei puncte se află nu mai puţin de trei echipe, despărţite doar de golaveraj: AFC Dănuţ Coman, Viitorul Ştefăneşti şi CS Rucăr.
    Foto: Felix Cuceanu

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90