Donaris 930 x 122

SCM_Pitesti_echipa_Primariei

SCM Piteşti trebuie să dărâme Cireşu

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a tras la sorţi meciurile contând pentru faza a patra a Cupei României, ediţia 2012-2013. SCM Piteşti va trebui să joace pe terenul echipei Viitorul Cireşu, iar Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman a primit ca adversar pe Vulturii Priboieni. Cupa României, faza judeţeană, a ajuns în „şaisprezecimi”, acolo unde opt echipe din Liga a IV-a se vor confrunta cu alte 8 echipe din divizia imediat inferioară.

După disputarea a trei runde eliminatorii, 16 echipe au rămas în lupta pentru trofeul judeţean al Cupei României, ediţia 2012-2013. Cele opt formaţii din campionatul judeţean (Liga a IV-a) care au trecut de fazele precedente se vor confrunta cu alte opt formaţii din eşalonul inferior. Printre favorite la cucerirea cupei se numără şi trei echipe din primele cinci ale clasamentului: SCM Piteşti, Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman şi Dinamic Mioveni. Dintre acestea, misiunea cea mai dificilă se pare că o va avea echipa din Mioveni, care va juca împotriva formaţiei care a eliminat-o încă din primul tur pe AS Rucăr, locul 2 în Liga a IV-a şi echipa care în această vară a obţinut promovarea în eşalonul al treilea al fotbalului românesc, dar care nu a dorit să se înscrie în campionat.

Foarte bine nu au picat nici Rapid Piteşti, Unirea Costeşti sau Edilul Piteşti, care vor primi replicile liderilor seriilor Nord, Centru 1 şi Sud: AS Cetăţeni, AS Valea Ursului, respectiv Victoria Buzoieşti. Fiecare dintre acestea şi-au trecut în cont până în acest moment câte o victimă din Liga a IV-a. Partidele se vor disputa miercuri, 16 noiembrie, pe terenul formaţiilor mai slab cotate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90