Donaris 930 x 122

SCM_Pitesti_cupa

SCM Piteşti va juca la Izvoru în Cupa României

Peste exact o săptămână, echipa Primăriei Piteşti va încerca să se califice în faza următoare a Cupei României la fotbal, ediţia 2012-2013. SCM Piteşti a căzut, în urma tragerii la sorţi efectuate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, cu divizionara a cincea AS Izvoru.

21 de meciuri a programat AJF Argeş în datele de 19 şi 20 octombrie, în cadrul fazei a doua a Cupei României. Printre ele, şi AS Izvoru – SCM Piteşti, meciul în care liderul campionatului judeţean va încerca să se califice în etapa următoare. După ce a eliminat pe CS Rafinorul Petrom Piteşti, echipa antrenată de Ioan Ceauşu nu are voie să facă paşi greşiţi, mai ales că AS Izvoru este o echipă mediocră, ocupând locul 11 în campionatul Ligii a V-a, Seria Sud. Interesant este că unul dintre componenţii de bază ai echipei din Izvoru este chiar antrenorul Ion Stan, care are vârsta de 48 de ani! La fel ca şi celelalte meciuri în care se întâlnesc echipe din eşaloane diferite, jocul dintre AS Izvoru şi SCM Piteşti se va juca miercuri, 19 octombrie, de la ora 15:30. Celelalte partide au loc o zi mai târziu, de la aceeaşi oră.
Foto: Felix Cuceanu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3