New Profesional Consult 930 x 122

chindia

scm-pitesti-club

SCM A RATAT VICTORIA ÎN ULTIMUL MINUT!

În această seară s-au disputat majoritatea partidelor etapei a XXI-a a Ligii a III-a la fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Derby-ul seriei a șasea s-a jucat în Pitești, între SCM Argeșul și Chindia Târgoviște. Înaintea meciului de astăzi SCM ocupa locul 3 în clasament, cu 44 de puncte, iar Chindia era lider, cu 47 de puncte. Scorul final a fost egal, 1-1 (1-0). Piteștenii au ratat victoria în ultimul minut regulamentar de joc! În minutul 90 târgoviștenii au egalat prin reușita lui Bucă, după ce SCM deschisese scorul în minutul 44, prin Albu. În urma remizei din această seară SCM rămâne pe locul 3, cu 45 de puncte. Chindia a pierdut, însă, poziția de lider. Pe primul loc a urcat Fortuna Poiana Câmpina, care a învins cu 3-0 la masa verde pe ACS Civitas Făgăraș, retrasă din campionat. Fiecare dintre cele două echipe au 48 de puncte, dar golaverajul Poianei este mai bun.

Și cealaltă echipă din Argeș care evoluează în Liga a III-a, Atletic Bradu, a obținut același rezultat ca SCM, dar în deplasare: 1-1 (1-1) cu FC Zagon.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3