EcoMoto 930×122

dragoș ciobanu

SEMIMARATON ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

În Pitești s-a desfășurat ieri cea de a doua ediție a semimaratonului ,,Pe Argeş în jos’’.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Vorbim despre un eveniment sportiv de agrement care încurajează mişcarea în aer liber şi abordarea unui stil de viaţă sănătos. Startul s-a dat în Parcul Ştrand. Semimaratonul a continuat pe faleza râului Argeş, prin parcul Lunca Argeşului şi s-a terminat acolo unde a început: în Ştrand.

În cursă s-au înscris peste 300 de competitori, veniți inclusiv din alte localități. Unii au participat cu scopul precis să câștige, iar alţii doar din plăcere. ,,Piesa de rezistenţă’’ a evenimentului s-a dovedit a fi un alergător costumat în Moş Crăciun. Momentele cele mai interesante au fost imortalizate de fotograful profesionist Cristi Radu.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

,,În numele întregii echipe de organizare ţin să vă mulţumesc pentru că aţi umplut parcurile cu atâta energie pozitivă! Pentru noi faptul că dumneavoastră aţi fost încântaţi şi că ne-aţi arătat acest lucru reprezintă cel mai bun feedback că am reuşit să realizăm ceva frumos.

Vom publica în curând diplomele, clasamentul şi miile de fotografii. Până atunci, mergeţi repede la calendar şi marcaţi data de 18 decembrie 2016, pentru că noi vă aşteptăm încă o dată Pe Argeş în jos!’’, scrie pe pagina sa de socializare Dragoş Ciobanu, unul dintre organizatori. (Foto: Facebook Radu Cristi)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3