New Profesional Consult 930 x 122

cs mioveni

SENZAȚIONAL MECI! 6 GOLURI, 3 PENALTY-URI ȘI 1 HATTRICK

În urmă cu puțin timp s-a încheiat etapa a cincea a Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

În seria a doua CS Mioveni a încheiat la egalitate, 3-3 (2-2), partida disputată în deplasare la Gaz Metan Mediaș, după un meci spectaculos, cu un final incredibil.

Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 5, prin Ciprian Petre. Argeșenii au egalat repede, în minutul 10, grației reușitei lui Năstăsie. Peste doar două minute Gaz Metan Mediaș a preluat din nou conducerea: a marcat același Ciprian Petre. În minutul 24 a venit rândul lui Năstăsie să facă dubla, cu un gol excepțional, din foarfecă: 2-2.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

În a doua repriză, în minutul 52, Năstăsie a realizat hattrick-ul din lovitură de la 11 metri, iar Mioveniul a preluat pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj. Gazdele au egalat, însă, tot din penalty, acordat în urma unui henț, în prelungiri, în minutul 90 + 1, prin Llullaku. În minutul 90 + 3 CS Mioveni a ratat un alt penalty, Honciu trăgând peste poartă. Scor final: 3-3.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90