EcoMoto 930×122

serea_si_martis_arestati

Serea:”Facaleata a pastrat banii de mita!”:)

Pitesti.05 mai. 2010.
Arbitrul Marius Martis si fostul arbitru Ionica Serea, acuzati de fapte de coruptie, raman in arest, a decis azi Curtea de Apel Pitesti, care le-a respins recursurile fata de decizia Tribunalului Arges, de arestare preventiva. Curtea de Apel Pitesti a respins ca nefondate recursurile celor doi, iar decizia instantei este definitiva. Sedinta de la Curtea de Apel Pitesti a inceput la ora 12.00 si a durat aproximativ o ora si jumatate.

Arbitrii Ionica Serea si Marius Martis au fost asteptati de rude, iar inainte de inceperea sedintei si-au facut rugaciuni. Degeaba au invocat divinitatea cei doi cavaleri al fluierului, deoarece magistratii argeseni le-au respins cererea de judecare in libertate.
Arbitrul Marius Martis a declarat, la Curtea de Apel Pitesti, ca el si Ionica Serea sunt prieteni buni, sustinand ca la ei nu a ajuns niciun ban de la fostul director al PIC Pitesti, Liviu Facaleata. Mai mult, Ionica Serea a venit cu ipoteza ca din moment ce el si Martis nu au luat banii, inseamna ca Facaleata ar fi oprit pentru el presupusa mita pe care Penescu o trimesese arbitrilor. Serea a recunoscut in instanta ca s-a intalnit cu omul lui Penescu inaintea partidei FC Arges – Steaua (2-2), dar spune ca nu a discutat despre fotbal. Centralul focsanean a mentionat faptul ca il cunoaste pe Facaleata de mai mult timp si ca se considera nevinovat in acest caz.
Celalalt arbitru retinut, Marius Martis, a marturisit ca nu stie motivul acuzatiilor care ii sunt aduse si ca este, la randul sau, nevinovat. Martis a declarat ca se cunoaste destul de bine cu Facaleata, pentru ca Penescu intentiona sa-si deschida un magazin la Focsani chiar pe un teren care este al sau si era vorba doar despre afaceri care nu tin de fotbal. In plus, Martis a evidentiat faptul ca nu era nevoie sa intermedieze el intalnirea dintre Serea si Facaleata, asa cum este acuzat, pentru ca cei doi se cunosteau destul de bine.
Magistratii Tribunalului Arges au decis, pe data de 30 aprilie, emiterea de mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele arbitrilor Ionica Serea si Marius Martis, acuzati de procurorii DNA Pitesti de fapte de coruptie in dosarul privind mita din arbitraj declansat in urma cu un an.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90