930×122 CUMPANA 5

muscel

SPECTACULOS! OFF ROAD ÎN MUSCEL!

În zona Muscel (Argeș) se află în plină desfășurare cea de a patra etapă a Campionatului Național de Off Road, potrivit insport.ro.

Citiți și: Video – Flăcăii din Rucăr au plecat la colindat cu Brezaia

Conform sursei citate, startul a fost dat în această dimineață în Câmpulung Muscel, competiția adresându-se echipajelor cu experiență, dar și începătorilor. Participanții concurează pe clasele open, standard și extrem. Insport.ro anunță că al doilea start va fi dat mâine, 19 iulie, la ora 9, în centrul comunei Rucăr. Cea mai spectaculoasă probă, proba de trial, va avea loc duminică, începând de la ora 10:30, în zona pârtiei de schi Mățău. Tot duminică se va desfășura festivitatea de premiere a câștigătorilor, cu începere de la ora 15.

„Muscel Adventure Trophy” este organizat de un club de off-road din Muscel, cu sprijinul Primăriei Câmpulung, al Consiliului Județean Argeș și al Romsilva și sub patronajul Federației Române de Automobilism Sportiv. (Foto: autolatest.ro)

Citiți și: VIDEO – ACUZAȚII LA RUCĂR: „BULETINELE DE VOT SUNT TRANSPORTATE CU MAȘINA PERSONALĂ A AGENTULUI DE POLIȚIE”. CE SPUNE IPJ

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3