EcoMoto 930×122

fc-arges

Sărbătoare tristă pentru FC Argeş!

Marţi, 6 august, autorităţile locale şi judeţene marchează împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Fotbal Club Argeş Piteşti. Este o sărbătoare tristă, pentru că în acest an clubul ar putea să dispară din cauza problemelor financiare.

Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean şi Muzeul Judeţean, în colaborare cu FC Argeş, se va desfăşura la Muzeul Judeţean. Ora de începere este 12.

Clubul se află acum în insolvenţă, iar jucătorii au fost lăsaţi să plece la alte echipe. La toamnă s-ar putea chiar pronunţa falimentul acestuia.

În acelaşi context, Consiliul Judeţean Argeş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal organizează în perioada 27-29 august, în parcul Ştrand, competiţia „Memorialul Nicolae Dobrin”. Este vorba de semifinalele şi finalele competiţiei de fotbal care are deja o tradiţie în judeţ.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90