930 x122 grota rece

    mircea_andrei_ok

    Ăsta e secretul lui FC Argeş? „Îi mulţumim senatorului Mircea Andrei!”

    Managerul clubului FC Argeş, Cătălin Barbu, a făcut azi o declaraţie cel puţin ciudată! În conferinţa de presă, el a uimit când a spus: „Îi mulţumim senatorului Mircea Andrei pentru ajutorul acordat şi îl rugăm să ne ajute în continuare să ajungem în Liga I”! Ulterior, dându-şi seama că vorbele lui ar putea declanşa un război politic, Barbu a nuanţat şi a refuzat să ofere mai multe detalii despre ceea ce a gândit cu adevărat, când a rostit această linguşire publică: „Îi mulţumim că e lângă noi”.

    Într-un oraş dominat politic cu autoritate de Uniunea Social Liberală (USL), alăturarea cu PD-L şi cu preşedintele Mircea Andrei este cel puţin sensibilă. Cătălin Barbu şi-a dat şi el seama ceva mai târziu de acest lucru, atunci când a fost luat la întrebări ce a vrut să spună când i-a mulţumit senatorului PD-L Mircea Andrei. „Îi mulţumim că e lângă noi, aşa cum am vrea să fie şi domnul Pendiuc şi celelalte autorităţi locale”, a încercat „să se scoată” managerul clubului FC Argeş, care nu a putut însă explica ce a vrut să spună când a rostit: „… îl rugăm să ne ajute în continuare să ajungem în Liga I”.

    Mircea Andrei, preşedintele PD-L Argeş, este considerat a fi autorul moral al problemelor cu Justiţia pe care le are fostul preşedinte al PSD Argeş, Constantin Nicolescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi sprijin al echipei de fotbal FC Argeş, cu câţiva ani în urmă. Nicolescu a fost arestat preventiv în luna ianuarie 2011, apoi eliberat şi judecat în libertate pentru deturnare de fonduri UE. Politicienii şi votanţii argeşeni l-au indicat pe senatorul Mircea Andrei ca fiind cel care a stat în spatele arestării preventive de la începutul anului, lucru negat vehement de acesta.

    Reamintim că FC Argeş are un început foarte bun de sezon, în ciuda aşteptărilor pesimiste, aflându-se pe locul 3 al Seriei B a Ligii secunde, după Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90