930×122 CAPRA 5

stefan-stoica

Steaua si CFR pe lista neagra a Interului

Pitesti. 3 decembrie 2009. FC International.
FC International Curtea de Arges, echipa aflata pe locul 14 in clasamentul Ligii I, mai are de disputat doua meciuri de foc, in acest tur al campionatului, cu CFR Cluj si Steaua. Situatia grea din clasamet ii obliga pe interisti sa obtina cel putin trei puncte in cele doua intâlniri, pentru a incheia cu bine prima parte a sezonului in Liga lui Mitica. Partidele cu CFR Cluj si Steaua, vor reprezenta examenele de maturitate pe care elevii antrenorul Stefan Stoica le vor trece in urmatloarele zile. Tehnicianul Interului spune ca aceste doua meciuri se vor juca pe viata si pe moarte si nu accepta nicio scuza din partea jucatorilor in cazul unui eventual esec. „Trebuie sa luam ceva in aceste doua confruntari, pentru a avea o iarna cat de cat linistita. Ne trebuie minim trei puncte in aceste doua jocuri si cred ca suntem capabili sa le luam. Avem suflet ca echipa. O sa luptam si meciul acesta si celalat cu Steaua, jumatati de masura nu mai imi doresc. Va fi razboi, cine poate, poate!”, a declarat tehnicianul echipei FC Internaţional.
Sase jucatori importanti din lotul lui FC International vor lipsi la partida cu CFR Cluj. Mihai Radut si Florin Popa nu sunt refacuti dupa accidentarirle suferite, iar Kone, Dan Matei si Neagu sunt suspendati pentru aceasta etapa. Ultimul pe lista absentilor este fundasul Viera, in privinta caruia staff-ul tehnic „interist” a convenit sa nu-l foloseasca in jocul impotriva fostei sale echipe.
Partida cu CFR Cluj, fosta campioana a României, se va disputa luni, 7 decembrie, la Mioveni, de la ora 19.00, si se anunta una pe viata si pe moarte pentru „interisti”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90