New Profesional Consult 930 x 122

    fcinternational_vaslui_cupa

    Stoica:”Trebuie sa fim lasati sa jucam!”

    Vaslui. 18 noiembrie 2009.
    FC Vaslui a eliminat pe International Curtea de Arges din Cupa Romaniei, dupa victoria cu 1-0 reusita pe final de partida, gratie golului marcat de Burdujan. Cu sase victorii din sase meciuri pe banca Vasluiului, Marius Lacatus nu concepea inainte de inceputul partidei un alt rezultat decat victoria si calificarea in semifinalele trofeului vizat in acest sezon de echipa moldoveana. Moldovenii au dominat intreaga partida, insa actiunile lor de atac nu s-au concretizat, portarul Interului, Arcaba aparand excelent intr-o serie de faze de pe urma carora vasluienii puteau marca.
    Misiunea celor de la FC Vaslui a devenit mai usoara o data cu eliminarea lui Matei din minutul 42, pentru un fault dur la Buhus. Au trecut insa inca 45 de minute pana cand vasluienii au reusit sa marcheze. Wesley a patruns frumos pe centru si i-a pasat in careu la intilnire lui Burdujan, care a trimis din prima la coltul lung.
    In prelungirile partidei scorul putea fi majorat la 2-0 daca Raul Costin nu rata incredibil din doi metri, trimitind mingea peste poarta.
    Antrenorul echipei International Curtea de Arges, Stefan Stoica, s-a declarat nemultumit de arbitraj la finalul partidei din Cupa României, pierduta cu 0-1 in fata celor de la FC Vaslui.”Am jucat cu o echipa foarte tanara, azi am introdus trei juniori. Iar am avut un jucator eliminat, nici nu stim care e valoarea noastra, pentru ca de cateva meciuri am jucat tot in 10 jucatori. E al saselea sau al saptelea meci in care avem om eliminat. Trebuie sa fim lasati sa jucam”, a spus Stoica. Antrenorul interistilor a recunoscut faptul ca Vaslui a meritat victoria. „Vasluiul a meritat sa cistige, a avut multe ocazii, dar culmea, jocul s-a dus invers dupa pauza, baietii mei s-au aparat foarte bine. Dupa gol am pierdut controlul si tot cei de la Vaslui au atacat”, a declarat Stoica. sursa gsp.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3