930 x122 grota rece

centrul cultural moveni

SUCCES! GIMNASTELE DIN MIOVENI LUPTĂ PENTRU TROFEUL BALCANIC

Succes! Gimnastele din Mioveni luptă pentru Trofeul Balcanic. În perioada 10-11 noiembrie 2018, șase eleve ale cursului de balet oferit gratuit de Centrul Cultural Mioveni vor participa la festivalul concurs Trofeul Balcanic „Femi-Sport 2018”, care se va desfășura la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Cele șase, Karina Girovanu, Ayanna Manole, Luciana Voicu, Teodora Maria, Eliana Voicu și Diana Porumbel, fac parte din lotul județean de gimnastică aerobică Olimpic Argeș Gim, pregătit de Nicoleta Andrei.

Lotul are în componență 34 de gimnaste, care provin din cele patru centre cu care antrenoarea lucrează (Pitești, Curtea de Argeș, Mioveni și Bascov). Lotul județului Argeș a câștigat în 2016 marele premiu al Trofeului Balcanic, iar în 2017 titlul de ,,Gimnasta de cristal” la aceeași competiție. Le ținem pumnii!

Citiți și: SUCCES! ARGEȘENCE LA BALCANIADĂ

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90