EcoMoto 930×122

SULEYMAN_MAGNIFICUL

„Suleyman Magnificul”, la Curtea de Argeș cu „Băsescu” și „Doroftei”!

Tinerii liberali au organizat week-end-ul trecut în Curtea de Argeș o nouă ediție a cupei la fotbal „TNL respiră liber”.

Competiția a fost câștigată, pentru al treilea an consecutiv, de TNL Pitești (foto 2). Pe teren au intrat și seniori de la PNL, în frunte cu președintele organizației din Curtea de Argeș, viceprimarul Cristian Mitrofan. Echipele premiante au fost recompensate cu diplome, echipament sportiv, șampanie și cupe. Restul au primit diplome de participare.

TNL_PITESTI_FOTBALAu fost oferite și câteva diplome speciale: „Vuvuzelele Argeșului” pentru cea mai gălăgioasă galerie (titlu adjudecat de galeria TNL Curtea de Argeș), „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă” pentru cel mai mare ratangiu al turneului, „Gheorghe Ștefan” pentru cel mai frumos penalty, „Suleyman Magnificul” pentru cel mai bun portar, „Leonard Doroftei” pentru cel mai slab portar, „Traian Băsescu” pentru cel mai slab căpitan de echipă și diploma „Cornel Dinu” pentru cel mai filosof fotbalist al turneului (primită de viceprimarul Cristian Mitrofan).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90