Donaris 930 x 122

handbal

Super meci la „Pitești Arena”! Vin vedetele de la Naționala României!

Argeș: Super meci la „Pitești Arena”!
Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că a semnat un protocol de colaborare dintre Primăria Municipiului Pitești și Federația Română de Handbal.
Astfel, echipa națională de handbal feminin va face la Pitești un cantonament de pregătire care să includă și supermeciul de calificare la mondiale cu Portugalia.
„Între 1 și 10 aprilie 2023, fetele se vor antrena în orașul nostru în vederea disputării barajului de calificare.
Meciul tur de calificare cu naționala Portugaliei va avea loc în 8 aprilie, de la ora 17:00, în polivalenta „Pitești Arena”!
Returul se va disputa pe 12 aprilie, în Portugalia, iar echipa calificată va participa la Mondialul 2023 desfășurat în Danemarca, Norvegia și Suedia, între 30 noiembrie și 17 decembrie!
Așadar, în 8 aprilie, vom fi cu toții în „Pitești Arena” pentru a le susține pe fetele noastre!”, anunță primarul Cristian Gentea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90