EcoMoto 930×122

viorel-dumitrescu_antr

Tactica lui Viorel Dumitrescu în meciul cu Poli Timişoara: „1+10”

Antrenorul echipei FC Argeş a declarat, mai în glumă, mai în serios, că va aborda o tactică specială pentru meciul cu Poli Timişoara: „1+10. Serios! Ne vom apăra toţi, vom ataca toţi”! Viorel Dumitrescu este atât de sigur de victoria Argeşului în partida cu vicecampioana României, încât îşi va pune banii pe 2 solist la pariuri.

Sâmbătă, de la ora 12, FC Argeş va juca la Timişoara una dintre cele mai importante partide din sezonul 2011-2012. În cazul unei înfrângeri, piteştenii se vor depărta la opt puncte de bănăţeni, o diferenţă practic insurmontabilă. În ciuda faptului că Poli Timişoara tocmai a eliminat pe Steaua din Cupa României, că este vicecampioana ţării en-titre şi că deţine o mulţime de jucători foarte valoroşi, Viorel Dumitrescu este mai sigur ca niciodată de victoria formaţiei sale! Pentru asta, ar fi dispus chiar să-şi parieze banii pe 2 solist! „Nu avem emoţii! Nu avem ce pierde! Mergem cu mare încredere la Timişoara. Ne ducem să câştigăm, nu mergem să ciupim un egal, fiindcă nu avem ce face cu el. Am cădea pe 4… Pentru mine, ori 0-1, ori 0-5, tot înfrângere e. O victorie ar fi extraordinară pentru noi. Nu numai pentru noi, ci pentru toată lumea. Ar da încredere că suntem serioşi, şi ne-ar arăta nouă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Are de lucru la moralul jucătorilor
Tehnicianul Argeşului a recunoscut că nu toţi jucătorii lui sunt convinşi că au puterea s-o învingă pe Poli Timişoara, chiar pe terenul unde Steaua a fost umilită cu mai puţin de două săptămâni în urmă. Dumitrescu crede că, dacă toţi din club ar fi la fel de încrezători, victoria nu ar avea cum să scape Argeşului. „Nu toţi jucătorii sunt convinşi 100% că vom câştiga, dar trebuie să credem asta! Au văzut meciul cu Steaua şi sunt speriaţi, dar eu le-am spus că nu au cum să joace tot aşa. Nu au cum! Şi Timişoara are destule găuri, a pierdut şi ea puncte în campionatul ăsta, pe meciuri mai puţin reuşite. Meciul cu Steaua a fost o excepţie! Sper că jucătorii lor se vor relaxa puţin. Sunt, totuşi, jucători de Liga I, de moral. Altfel se concentrează la un meci de nivelul lor, şi altfel la unul de Divizia B”, a mai zis antrenorul Argeşului, care speră ca adevăratul Poli să fie cel din meciul cu Luceafărul Oradea, pierdut de bănăţeni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3