New Profesional Consult 930 x 122

tames1000

Tames nu mai e vultur

Pitesti. 09 iunie. 2010.
Unul dintre cei mai buni fotbalisti de la FC Arges a parasit echipa. Mijlocasul Iulian Tames a semnat zilele trecute un contract pe doua sezoane cu formatia FC Timisoara. Banatenii l-au furat pe fotbalistul de la FC Arges celor doi granzi din Bucuresti, Dinamo si Steaua, care si-l doreau pe fostul jucator de la nationala. Tames spune ca a fost contactat de reprezentantii mai multor echipe atat din tara cat si din strainatate insa la insistentele nasului sau, fotbalistul Dan Alexa, a ales sa joace alaturi de acesta la Timisoara.
Mijlocasul de 31 de ani spune ca regreta despartire de FC Arges, formati unde a jucat mai bine de trei ani si jumatate, insa situatia financiara precara a clubului din Trivale si incertitudinea conducerii l-au facut sa ia aceasta decizie.
Iulian Tames a jucat 139 de partide in Liga intai la echipele Aro Campulung, Rocar Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC National, FC Arges, a inscris 11 de goluri, dar a evoluat si o jumatate de sezon in prima liga rusa la echipa Alania Vladikavkaz.
Inainte sa plece de la Pitesti, Tames a avut si o intalnire cu fanii alb-violeti care chiar l-au sfatuit pe fotbalist sa mearga la o alta echipa pentru a-si asigura linistea familiei si i-au urat succes.
Situatia de la club ramane in continuare critica, dupa cum declara si antrenorul Cristi Negru. Jucatorii inca mai au salarii si prime restante, chiriile nu le-au mai fost achitate, iar cei care stau in cantonamentul de la Baza Vulturilor din Trivale, mananca si se spala pe unde apuca, doearece apa a fost sistata, iar aprovizionarea cu hrana nu se mai face de cateva saptamani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90