930 x122 grota rece

tames1000

Tames pleaca la Cluj?

Cluj. 01 noiembrie 2009.
Finantatorul Universitatii Cluj, Floarian Walter a anuntat ca il vrea pe Iulian Tames la echipa. Mijlocasul de 30 de ani, care va intra in curand in ultimele sase luni de contract, este in conflict cu sefii formatiei pitestene si spune ca este dispus sa joace la Cluj.”Il vreau pe Tames! Zilele viitoare ma voi intalni personal cu el pentru a vedea care sunt pretentiile sale pentru a veni la Universitatea. Vom aduce mai multi jucatori cu experienta la iarna, avem in acest moment foarte multe variante”, a spus Walter.
Argesul cere pe el 500.000 de euro
Tames va intra la iarna in ultimele sase luni de contract, iar in acest moment situatia este mai mult decat dificila din punct de vedere financiar la FC Arges.”Nu ne-am mai luat salariile de trei luni, iar in acest moment suntem mai multi in litigiu cu clubul pentru a deveni liberi de contract. Insa se trag multe sfori la FRF pentru ca judecata sa se tot amane. Vreau sa am o discutie lamuritoare zilele viitoare cu sefii de la FC Arges pentru a vedea daca ei doresc sa mai colaboram. Din cate am inteles, ei cer 500 de mii de euro pentru a ma lasa la iarna sa plec. Este mult prea mult, cine sa dea atatia bani pe mine in aceasta perioada de criza? Daca nu voi putea sa plec pe cale amiabila, voi pleca la vara gratis. Imi asum riscul sa fiu trimis sa joc in Liga a III-a pentru sase luni”, a declarat Tames, care e incantat de interesul lui „U” Cluj.
Tames mai spune ca a primit oferte de la mai multe echipe din Liga I, insa nici o dicutie nu a fost concretizata pana acum.
sursa:liga2.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90