New Profesional Consult 930 x 122

stadionfcarges

Terenul de pe Nicolae Dobrin in pericol

Pitesti.10 martie 2010.
Conducerea administrativa a clubului FC Arges s-a aratat ingrijorata de soarta gazonului de pe stadionul Nicola Dobrin deoarece in acesta sambata atat FC Arges cat si FC International isi vor disputa meciurile pe acelasi teren la doar cateva ore distanta. FC Arges va disputa de la ora 11.00 meciul cu CS Otopeni, iar FC International va juca tot pe arena din Trivale cu Pandurii Tg. Jiu de la ora 17.00.
Unul dintre factorii care stau la baza acestor ingrijorari este starea vremii si cantitatile mari de precipitatii acumulate in ultima perioada. Desi suprafata de joc de Stadionul Nicolae Dobrin a fost modernizata si beneficiaza de sisteme moderne de drenaj, terenul moale risca sa fie distrus in urma celor doua partide de sambata. Din acest motiv oficialii clubului FC Arges si-ar fi dorit ca meciul echipei FC International sa fie decalat. Deoarece acesta partida este televizata si trecuta in grila postul Digi Sport este putin probabil ca ziua si ora disputarii jocului sa fie modificate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90