930 x122 grota rece

    Timofte demis dupa infrangerea cu FC Arges

    Timofte demis dupa infrangerea cu FC Arges

    Petrosani. 07 noiembrie 2009.
    Antrenorul principal al echipei Jiul Petrosani, Daniel Timofte, a fost demis din functie la finele meciului cu FC Arges, partidă pierduta de mineri cu scorul de 2-1. Cea de-a patra infrangere consecutiva suferita de Jiul in campionat a adus urmari severe pentru echipa lui Alin Simota.
    Oficialii Jiului si-au pus mari sperante in partida cu FC ARGES, de pe teren propriu singurul rezultat admis fiind cel al victorie. Patronul Alin Simota a declarat la final ca se va desparti si de cativa jucatori.”Foarte probabil ne vom desparti de Daniel Timofte, dar si de cativa jucttori care joact mai mult la pariuri dectt pe terenul de joc. M-am saturat de jucatori care mimeaza fotbalul”, a spus Simota.
    Finantatorul minerilor a spus ca in continuare echipa va fi antrenata de cuplul Toni Sedecaru si Daniel Huza cei care se ocupa si de echipa de juniori a Jiului. Sursa: liga2.ro.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3