930×122 CAPRA 5

summer

Topoloveni Summer Tour, la o nouă ediție!

Topoloveni Summer Tour, la o nouă ediție!

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

După un an de pauză competițională, s-au deschis înscrierile la prima cursă din calendarul Riders Club 2021. Topoloveni Summer Tour este la a șasea ediție și vă așteaptă pe 4 iulie.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

După o perioadă în care am avut parte doar de antrenamente și curse neoficiale între prieteni, luăm startul în forță în 2021 în primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competiție plină de amintiri frumoase și zeci de mii de poze adunate pe Facebook, aflată la a șasea ediție. Debutul înscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar înregistrările se vor încheia pe 1 iulie”, transmit reprezentanții Riders Club.

Startul evenimentul se va da, ca de obicei, din centrul orașului Topoloveni, duminică, 4 iulie, iar traseul va parcurge pădurile și dealurile Argeșului, cu o trecere spectaculoasă prin pârâul Cârcinov.

La eveniment vor fi deschise atât curse Elite, cât și competiții clasice de amatori, împărțite pe niveluri de dificultate. Noutatea mult așteptată este cursa E-MTB Open, masculin și feminin.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3