Donaris 930 x 122

summer

Topoloveni Summer Tour, la o nouă ediție!

Topoloveni Summer Tour, la o nouă ediție!

Citiți și: Primăria Topoloveni, anunț important privind colectarea deșeurilor

După un an de pauză competițională, s-au deschis înscrierile la prima cursă din calendarul Riders Club 2021. Topoloveni Summer Tour este la a șasea ediție și vă așteaptă pe 4 iulie.

Citiți și: Copiii s-au bucurat de activități creative la biblioteca orășenească Topoloveni

După o perioadă în care am avut parte doar de antrenamente și curse neoficiale între prieteni, luăm startul în forță în 2021 în primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competiție plină de amintiri frumoase și zeci de mii de poze adunate pe Facebook, aflată la a șasea ediție. Debutul înscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar înregistrările se vor încheia pe 1 iulie”, transmit reprezentanții Riders Club.

Startul evenimentul se va da, ca de obicei, din centrul orașului Topoloveni, duminică, 4 iulie, iar traseul va parcurge pădurile și dealurile Argeșului, cu o trecere spectaculoasă prin pârâul Cârcinov.

La eveniment vor fi deschise atât curse Elite, cât și competiții clasice de amatori, împărțite pe niveluri de dificultate. Noutatea mult așteptată este cursa E-MTB Open, masculin și feminin.

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441