NOR CURIER 930X122

    Mutu

    Transfer bomba: Mutu, inapoi la Dinamo?

    Ştirea momentului în ceea ce-l priveşte pe piteşteanul Adrian Mutu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români în activitate, este aceea că Mutu ar putea reveni la Dinamo, echipă de la care a plecat „afară” după ce a venit la Bucureşti de la FC Argeş. Cesena, echipa la care activează acum, este ca şi retrogradată în eşalonul inferior italian, aşa că Mutu îşi pregăteşte deja plecarea, după cum susţin surse din anturajul jucătorului.

    Adrian Mutu nu a jucat pentru Cesena în meciul cu Siena, de duminică, pierdut de echipa sa, scor 0-2. Cesena este ca şi retrogradată în Serie B, iar „Briliantul” se pregăteşte să plece la altă echipă, susţine ProTv.

    Aceeaşi sursă susţine că Adrian Mutu ar putea trece de la Serie B la UEFA Champions League, fiind dorit de Dinamo. Mutarea s-ar putea perfecta în cazul în care „câinii roşii” ar câştiga campionatul şi ar ajunge în grupele Ligii Campionilor.

    Pro TV dezvăluie că şefii lui Dinamo intenţioneaza să-l transfere pe „Briliant”, care va deveni liber de contract în cazul, foarte probabil, în care Cesena va retrograda.

    Adrian Mutu (33 de ani) a mai jucat pentru Dinamo în perioada 1999-2000, când a marcat 26 de goluri în 36 de meciuri.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90