930 x122 grota rece

    adrianmutu

    Trei piteşteni vor încerca să bată Belarusul şi Albania

    Azi de dimineaţă, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat lotul complet al echipei naţionale de fotbal a României, care va disputa ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2012. Între ei se află şi trei fotbalişti piteşteni, care şi-au început cariera la FC Argeş: Adrian Mutu (Cesena), Bogdan Stancu (Orduspor) şi Cristi Tănase (Steaua).

    România mai are doar şanse pur teoretice de calificare la barajul pentru Campionatul European de fotbal. Ar trebui ca Bosnia să obţină maxim două puncte din meciurile cu Luxemburg (acasă) şi Franţa (deplasare), iar selecţionata tricoloră să învingă atât pe Belarus (acasă), cât şi pe Albania (deplasare). Cu toate astea, Victor Piţurcă a convocat tot ce are mai bun fotbalul românesc la ora actuală, inclusiv pe „renegaţii” Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş. Alături de ei, şi piteştenii Bogdan Stancu, care a marcat sâmbătă un gol pentru noua lui formaţie din Turcia şi Cristi Tănase, care a contribuit cu un penalty la victoria Stelei în faţa campioanei Oţelul Galaţi.

    Meciurile României se vor juca vineri, 7 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Naţional Arena (cu Belarus) şi marţi, 11 octombrie, de la ora 22:00, la Tirana (cu Albania).

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90