Donaris 930 x 122

nicolae dobrin

TRIBUNA A DOUA DE LA STADION VA FI DEMOLATĂ

Tribuna a doua a stadionului „Nicolae Dobrin” din Piteşti va fi demolată, anunță viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

În locul acesteia ar urma să fie construită o tribună modernă, acoperită și cu mai multe locuri pentru spectatori. Ionică nu precizează care va fi capacitatea viitoarei tribune.

„Din 2017 stadionul din Trivale abia va mai corespunde criteriilor pentru Liga a III-a dacă nu acoperim măcar câteva mii de locuri. Noi suntem interesaţi să avem în Pitești nu doar atletism de performanţă, aşa cum e cazul acum datorită bazei de care dispunem, ci şi fotbal! Fondurile necesare pentru acest proiect de modernizare a stadionului vor fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.”, precizează viceprimarul.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Rămâne de văzut când va începe demolarea și când se vor încheia lucrările la viitoare nouă tribună. Ca de obicei, ePitești vă va informa din timp imediat ce informația va fi disponibilă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3