930×122 CAPRA 5

Trofeul UEFA Champions League la Pitesti

mm Pitesti. 30 septembrie 2009.”Trophy Tour”.
Joi, 1 octombrie, in Piata Primariei, Trofeul UEFA Champions League va ajunge in Pitesti. La ora 11, caravana „Trophy Tour” va opri la Pitesti, iar iubitorii sportului cu balonul rotund vor putea admira trofeul celei mai prestigioase competitii fotbalistice inter-cluburi la nivel mondial. Tot la Pitesti va fi prezent si omul caruia i se datoreaza faptul ca o echipa din Romania a castigat aceasta cupa (pe atunci Cupa Campionilor Europeni), fostul portar al Stelei, Helmuth Duckadam. „Trophy Tour” este un turneu de promovare a UEFA Champions League, pregatit de UniCredit Group cu prilejul sponsorizarii urmatoarelor trei sezoane ale competitiei. Pentru a marca asocierea, UniCredit porneste „Trophy Tour”, o caravana ce va purta trofeul UEFA Champions League in cinci tari europene si se va opri in mai multe orase pentru evenimente locale. Pornind din Milano, „Trophy Tour” va trece prin Croatia, Romania, Ungaria si Bulgaria.
mm
Romania este singura tara in care cupa va fi putea fi admirata in sase orase: Arad (28 septembrie), Timisoara si Sibiu (29 septembrie), Brasov (30 septembrie), Pitesti (1 octombrie) si Bucuresti (3-4 octombrie).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3