Donaris 930 x 122

    Tudor_Costescu_cu_Craiova

    Tudor Costescu îşi face praf jucătorii: „Sângerăm”

    Nimeni nu se aştepta ca BCM U Piteşti să piardă pe teren propriu, meciul cu SCM Craiova. Mai mult, absolut nimeni nu ar fi pariat ca la un moment dat, oaspeţii să conducă la Piteşti la o diferenţă de 26 de puncte, iar la jumătatea meciului, oltenii să fi înscris 52 de puncte! Siderat de ce a văzut pe teren, la jucătorii lui, antrenorul Tudor Costescu a făcut o analiză dură: „Am fost ca o echipă de juniori”.

    BCM U Piteşti a încasat o corecţie dură de la SCM Craiova: a pierdut cu 85-90, deşi toată lumea se aştepta ca formaţia antrenată de Tudor Costescu să facă scor cu oltenii. Meciul s-a pierdut în prima repriză, atunci când piteştenii au jucat foarte slab, lucru recunoscut chiar de Costescu: „În primul rând vreau să felicit adversarul pentru victorie, pe deplin meritată. Craiova a fost o echipă foarte pragmatică şi care a venit cu lecţia bine învăţată. Din păcate noi nu am fost aşa, meciul de la Ciuc ne-a golit creierul de idei, am intrat în joc ca o echipă de juniori”.

    Tehnicianul piteştenilor nu a fost impresionat de turul de forţă făcut de elevii lui în repriza a doua. Deşi BCM U Piteşti şi-a adjudecat ambele sferturi, al treilea şi al patrulea, nu a mai putut întoarce rezultatul înregistrat la pauză. „În privinţa părţii a doua, nimic de comentat. Degeaba am revenit, pentru că în cele din urmă am pierdut. Jucătorii nu au înţeles unde sunt, de ce sunt pe parchet în prima jumătate, a existat lipsa de determinare în apărare, dovadă cele 48 de puncte primite până la pauză. Victorie pe deplin meritată a oaspeţilor, înfrângere pe deplin asumată de mine. O să ne coste foarte mult acest eşec. Trebuie să tragem concluziile după meciul ăsta, împreună cu echipa şi staff-ul tehnic. Sângerăm şi trebuie să oprim sângerarea în primul rând, după care revine şi circulaţia la normal”, a mai declarat Tudor Costescu pentru site-ul oficial al clubului, www.scmpitesti.ro.
    Foto: Felix Cuceanu

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3