NOR CURIER 930X122

vasile_turcu

Pendiuc: Turcu vrea la FC Arges!

Pitesti. 28 mai. 2010.
Conform declaratiilor primarului Tudor Penduc, singurul investitor interest sa cumpere echipa FC Arges este fostul dinamovist Vasile Turcu, care ar accepta sa preia echipa numai prin asociere cu autoritatile locale. Vasile Turcu a luat legatura cu municipalitatea pentru a-si arata disponibilitatea in legatura cu preluarea unui pachet de actiuni la clubul alb-violet, insa nu doreste sa devina actionar majoritar. Dupa ce Penescu a fost arestat preventiv la inceputul acestei luni, clubul a ramas fara bani, echipa fiind pe punctual a nu se putea deplasa la Arad. Ajutorul a venit din partea lui Turcu care la rugamintea primarului Pendiuc a achitat deplasarea alb-violetilor.
„Am platit deplasarea celor de la FC Arges, m-a rugat domnul primar Pendiuc si avand in vedere ca sunt si eu argesean, am dorit sa ii ajut pe cei de-acolo, ca echipa sa fie programata in Liga a II-a. Eu mi-as dori sa ajung acolo ca actionar, dar trebuie sa se rezolve lucrurile cu actualul investitor, am inteles ca solicita si o suma in schimbul actiunilor, vreau si un audit la club, dar daca ne vom intelege cu Consiliul Judetean si Consiliul Local vom pune la punct un plan. Eu mi-as dori ca si liderul suporterilor sa fie in Consiliul de Administratie, fara drept de vot, dar sa stie si el cum este condus clubul. Vreau sa-l aduc cu mine si pe Marcel Popescu in postul de manager, iar acest lucru se va intampla oriunde m-as duce”, a declarat Vasile Turcu. Fostul dinamovist a mai intentionat si in iunie 2009 sa preia echipa FC Arges, la vremea aceeia declarand insa ca doreste sa fie actionar majoritar. Turcu vine foarte des in Arges unde are casa de vacanta si de unde, de altfel, este si familia sa.
Dupa ce in urma cu o saptamana primarul Pitestiului accepta sa preia echipa, Tudor Pendiuc a anuntat ieri, ca municipalitatea nu dispune de finantare pentru a cumpara procentul de 80% din actiunile pe care le detine Cornel Penescu la FC Arges. Pendiuc nu ascunde faptul ca doreste sa pastreze echipa insa lipsa banilor face ca lista cu potentiali investitori sa fie deschisa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90