Donaris 930 x 122

fc-arges

Ultimele amicaluri înainte de retur

FC Argeş şi CS Mioveni, ambele activând în Liga a II-a de fotbal a ţării, se pregătesc intens de debutul returului. Ultimele meciuri de pregătire au adus şi două rezultate de egalitate, unul obţinut acasă, iar altul în deplasare.
Până la începutul returului mai sunt doar 6 zile, aşa încât este important pentru cele două echipe să ştie cum stau cu pregătirea. Meciurile amicale disputate în weekend au fost importante pentru că s-au jucat cu echipe de acelaşi eşalon.

Elevii lui Flavius Stoican s-au duelat în ultimul amical pe arena de la Mioveni cu echipa a doua a clubului Dinamo Bucureşti. Scorul final a fost 1-1.

FC Argeş a jucat sâmbătă la prânz ultimul test de verificare înaintea începerii returului, adversară fiindu-i Chindia Târgovişte. Scorul final a fost 0-0.

În prima etapă a returului, sâmbătă, 9 martie, CS Mioveni va juca în deplasare cu FC Bihor Oradea, iar FC Argeş, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90