930×122 CAPRA 5

    inot2

    Ultimul examen pentru înotători: Naţionalele de la Hunedoara

    Ultimul concurs intern important din acest an se va desfăşura începând de joi şi până duminică la Hunedoara: Campionatele naţionale de seniori şi juniori, în bazin scurt (25 de metri). Piteştiul pregăteşte o delegaţie formată din 19 sportivi, de la cele două cluburi puternice: CSM şi LPS-CSU. La seniori, acolo unde lupta va fi crâncenă, cele mai mari şanse la medalii le vor avea Ioana Alexandra Popa şi Alexandra Dobrin, de la LPS.

    Cel mai important concurs al sfârşitului de an va începe peste două zile la Hunedoara, loc tradiţional de întâlnire al celor mai buni înotători din ţară, seniori şi juniori. Alături de Camelia Potec, Ioan Gherghel, Felix Maestru, Ioana Cozma şi alţi sportivi de valoare, se vor afla şi 19 înotători de la cele două cluburi din Piteşti, CSM şi LPS-CSU. CSM-ul va avea o echipă formată exclusiv din juniori de valoare, care vor încerca să plaseze clubul pe primul loc la categoriile mici de vârstă, aşa cum au făcut-o de mai multe ori şi în anii trecuţi. Lista îi cuprinde pe Alexandra Ciorobea, Ana Maria Prioteasa, Bianca Răduţă, Alexa Bogdăneci, Diana Velicu, Laurenţiu Barbu şi Răzvan Tudosie.

    LPS-ul va avea la Hunedoara, la concursul ce se desfăşoară în bazin de 25 de metri, o trupă formată din înotători consacraţi, conduşi de Ioana Alexandra Popa şi Alexandra Dobrin. Însă, cu şanse la medalii, la seniori, pleacă şi Andreea Dumitru, Cristina Tătar, Daniel Gheorghe, Răzvan Duţă, Florin Matei, Gabriel Popa, Ionuţ Constantin, Cristian Tătar, Bogdan Drăghici şi Andrei Ioniţă.

    Interesant este că, printre adversarii piteştenilor, se vor număra şi foştii componenţi ai CSM-ului, înotători care au adus anii trecuţi numeroase medalii pentru Piteşti. Este vorba în primul rând de Ioan Ştefan Gherghel, cel mai „bătrân” competitor de la Hunedoara (33 de ani). Alături de Fane se vor mai afla şi alţi „braşoveni”: Valentin Preda şi Andrei Mincă, precum şi „dinamovista” Ioana Cozma sau „stelistul” Cătălin Cosma.

    Ultimul concurs al anului, la Piteşti
    Şi totuşi, acesta nu va fi ultimul concurs al anului. La Piteşti, între 15-18 decembrie, va avea loc ultima reuniune a lui 2011. În Bazinul Olimpic din Ştrand se va desfăşura Campionatul naţional de semifond rezervat juniorilor (fete 13-16 ani şi băieţi 14-18 ani).

    În weekend-ul trecut, aici s-a disputat Cupa Tyr la înot – juniori, competiţie la care au luat parte aproape 300 de sportivi din mai mult de 15 cluburi din ţară. Înotătorii Clubului Sportiv Municipal Piteşti s-au descurcat excelent, ca de fiecare dată, cucerind nu mai puţin de 71 de medalii, dintre care 22 de aur!

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90