930×122 CAPRA 5

dobrin

Un alt Dobrin la FC Argeș!

Un alt Dobrin la FC Argeș!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș Pitești i-a luat de la Gaz Metan Mediaș pe Vlad Domșa și pe Ramon Dobrin Gașpar, doi puști de 19 ani care au debutat în Liga 1 profitând de haosul de la Mediaș.

Numele de Dobrin îi face să tresară pe suporterii alb-violeților, punctează gsp.ro.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Dobrin e doar prenumele tânărului care a înscris deja un gol pe prima scenă, în play-out-ul sezonului trecut, iar vara aceasta s-a transferat în Trivale.

Mijlocașul ofensiv de 1,80 m și a strâns și câteva selecții la naționala U20 a României.

Internaționalul U20 a fost prezent în ultimul cantonament al formației lui Prepeliță și intră și în vederile piteștenilor pentru Liga 1, vârsta fiind principalul său atu: va fi mult timp de acum încolo eligibil pentru regula U21.

Foto: gsp.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    Cumpărăm copii de 18-19 ani de la alții ca la noi la centrul de copii sunt numai șpăgari de antrenori care se vând pe o sticla de vin și un grătar, fără licențe fără studii. Mai bine cumpărăm din liga 3 din Franța decât sa creștem noi ca acolo e șpaga la contractele cu parandărăt

  • Un cetatean spune:

    Nu stiu cat de buni sunt copiii acestia, dar stiu un lucru, ca e nesimtire sa asociezi numele lor cu numele lui Dobrin. Sa fim seriosi… Oricine vrea sa se sparga in basini, zice acum ca a vazut, a luat, a remarcat pe cineva care seamana cu Dobrin. Mai dati-va dracului si simtiti-va lungul nasului!

  • Tano spune:

    Vorbesti numai tembelisme! Probabil ca esti unul din acei parinti, care au copii la fotbal, care nici macar nu stiu sa alerge, dar care ii vad deja vreun 10 la Barcelona.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90