930×122 CAPRA 5

Daum

UN NOU „DECAR” LA NAŢIONALĂ, DISEARĂ AVEM MECI!

Microbişti, un nou decar la naţională! Naţionala de fotbal a României va disputa diseară, de la ora 19 în direct pe TVR 1, al treilea meci din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia, contra reprezentativei din Kazahstan.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Selecţionerul Christoph Daum a anunţat că este bucuros că poate conta din nou pe Alexandru Maxim (26 de ani), care şi-a revenit după accidentăre. În schimb, din lot vor lipsi în continuare Steliano Filip, dar și Valerică Găman, care acuză și el probleme medicale.

În aceste condiții, Maxim și-a reluat tricoul cu numărul 10, purtat la Erevan de Dorin Rotariu. Maxim nu va face însă parte din primul 11, astfel că va fi al treilea meci al naționalei în actuala campanie fără numărul 10 din primul minut pe teren.
(Foto: Digi Sport)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90