930×122 CAPRA 5

Pampea

Un portar piteştean a adus victoria echipei sale!

Florin Pampea, portarul piteştean al celor de la Arieşul Turda, a mai făcut o minune după ce a ajutat modesta sa echipă să obţină un punct la Piteşti, contra Argeşului. În etapa disputată ieri în Liga a II-a, Pampea a adus victoria formaţiei sale în meciul cu FC Bihor, în minutul 90! Fostul apărător al lui FC Internaţional Piteşti a transformat lovitura de la 11 metri cu care Arieşul s-a impus cu 2-1!

De-a lungul carierei sale la FC Internaţional Piteşti, Florin Pampea a apărat destul de multe lovituri de la 11 metri decisive, cea mai importantă fiind cea din campionatul 2003-2004. În ultima etapă a campionatului Diviziei B, în ultimul minut al jocului decisiv pentru salvarea de la retrogradare de la Slatina, la scorul de 0-0, Oltul Slatina a primit un penalty. Dacă ar fi marcat, oltenii s-ar fi salvat şi ar fi trimis Internaţionalul în Liga a III-a! Numai că Florin Pampea a apărat lovitura de la 11 metri şi a salvat echipa lui Benone Lazăr de o umilinţă.

Sâmbătă, roata s-a întors: minutul 90, scor 1-1 între Arieşul Turda şi FC Bihor, după ce gazdele evoluaseră mai mult de o oră cu un om în minus. Un rezultat negativ în acest meci pentru „lanterna roşie” ar fi însemnat sigur retrogradarea pentru o echipă care a terminat la egalitate cu FC Argeş, la Piteşti, în urmă cu o lună. Arieşul primeşte un penalty, dar nimeni nu se încumetă să execute. Îşi ia inima în dinţi Pampea, portar cu experienţă la cei 36 de ani ai săi, care transformă cu precizie şi aduce Arieşului prima victorie din acest campionat pe teren propriu!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90