New Profesional Consult 930 x 122

    Daniel_Racoveanu

    Un sportiv piteştean, în Liga Păsărilor de Noapte!

    Singurul sportiv din România, campion naţional la trei sporturi diferite, piteşteanul Daniel Racoveanu (în dreapta, jos), a fost ales de către o cunoscută firmă de echipament sportiv în Echipa Naţională After-Hours. Racoveanu a fost campion naţional la aruncarea greutăţii şi culturism, iar acum este campion en-titre la darts. Echipa Naţională After-Hours nu este decât o campanie pentru susţinerea sporturilor cu o minimă acoperire mass-media.

    Daniel Racoveanu apare în postere imense în cunoscute Malluri din toate oraşele mari ale României, alături de nume total necunoscute de sportivi, cum ar fi Andrei Muşat, Gabi Vişoiu, Marius Piticariu şi Mircea Gheorghe. Echipa Naţională After Hours reprezintă o campanie de promovare a sporturilor care se practică după terminarea serviciului, de către amatori, cu o sticlă de bere sau o ţigară în mână. Cei cinci, „supranumiţi” Liga Păsărilor de Noapte, au făcut nenumărate shootinguri în echipamentul „de joc”, format din cămăşi în trend, jachete cu mâneci lungi, hanorace sau pantaloni trei sferturi!

    Racoveanu este un piteştean în vârstă de 26 de ani, care duce o viaţă sportivă exemplară. La 16 ani a devenit campion naţional de juniori la culturism. După o perioadă în care a simţit că a câştigat tot în acest sport, a simţit nevoia să schimbe. Înainte, însă, fusese medaliat cu aur, argint şi bronz la concursuri naţionale de aruncarea greutăţii şi a discului. În prezent, dând curs unei plăceri din copilărie, Daniel s-a apucat serios de darts şi acum este campion naţional şi multiplu participant la turnee internaţionale de darts. Nu de puţine ori, Racoveanu a apărut pe Sport.ro, în diferite ipostaze: de adversar la skandenberg al lui Ion Oncescu sau de concurent la competiţiile de darts.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3