Donaris 930 x 122

Adrian_Ungur_Cupa_Davis

Ungur nu a scăpat de cehi nici la Năstase-Ţiriac Trophy

După ce a fost învins de Radek Stepanek, în meciul pierdut de România în faţa Cehiei, în cadrul Cupei Davis, tenismenul piteştean Adrian Ungur va da piept în primul tur al BRD Năstase-Ţiriac Trophy tot cu un jucător ceh: Lukas Rosol. Competiţia de la Bucureşti, dotată cu premii totale de 422.950 de euro, începe astăzi şi îi are ca principali favoriţi pe Juan Ignacio Chela (Argentina, nr. 23 ATP), câştigătorul de anul trecut, Florian Mayer (Germania, nr. 24 ATP) şi Marcel Granollers (Spania, nr. 30 ATP). Dintre tenismenii români, doar Victor Hănescu şi-a permis să intre pe tabloul principal cu ajutorul clasamentului pe care-l deţine, ceilalţi, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Marius Copil primind câte un Wild Card.

Câştigătorul turneului va încasa un CEC în valoare de 67.650 de euro, iar finalistul 35.600 de euro. Sportivii care vor pierde în semifinale se vor alege cu câte 19.300 de euro, iar cei care vor fi eliminaţi încă de la primul meci se vor consola cu câte 3.845 de euro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90