New Profesional Consult 930 x 122

craiova maxima

UPDATE: ILIE BALACI, ULTIMA DATĂ PE STADIONUL ”ION OBLEMENCO”

UPDATE 4: Ilie Balaci, ultima dată pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. Siciriul cu trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci a fost depus astăzi, la ora 9, pe terenul Stadionului ”Ion Oblemenco” din Craiova. Fanii celui supranumit ”Minunea blondă” și-au putut lua rămas bun de la acesta.

Citiți și: FC Argeș îl dă la o parte, Dinamo profită! Transfer surpriză de ultim moment

Slujba de înmormântare va avea loc azi, la ora 13, la biserica Sf. Ilie din Craiova.

UPDATE 3: Conform rezultatelor autopsiei, Ilie Balaci a murit în urma unei insuficiențe respiratorii și a unui infarct miocardic. 

Citiți și: Emoții la cote maxime în centru: Toată lumea, cu sufletul la gură! Mari vedete prezente

UPDATE 2: Anchetă după decesul lui Ilie Balaci. Ministerul Sănătății a declanașat o anchetă cu privire la decesul fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Sorina Pintea a declarat la Digi24 că a trimis la Ambulanța Craiova o echipă de specialiști.

Potrivit sursei citate, se va verifica „modul în care a fost preluat pacientul de la dispecerat până la declararea decesului”, dar și „modul în care i s-a prescris o medicație, existând suspiciunea că n-ar fi medicația corectă”.

În două zile ar urma să se stabilească dacă procedurile și protocoalele au fost respectate, a mai precizat ministrul Pintea la Digi24.

UPDATE 1: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj informează: „În jurul orei 9:40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ (n.r. – Serviciul de Ambulanță Județean) Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic.

După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical), a fost declarat decesul fotbalistului”. 

A murit Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist al Universității Craiova Ilie Balaci a murit.

Potrivit primelor informații, decesul a survenit în această dimineață, posibil în urma unui atac cerebral.

Născut pe 8 septembrie 1956 în localitatea Bistreț din județul Dolj, Balaci avea 62 de ani.

Supranumit „Minunea blondă”, Ilie Balaci și-a legat numele de marile succese ale Craiovei Maxima de la începutul anilor 80.

A jucat la Universitatea Craiova (1973-1985), FC Olt Scornicești (1985-1986) și Dinamo București (1986-1988). În Divizia A a evoluat în 347 de partide, marcând 84 de goluri. A fost de trei ori campion național, în 1974, 1980 și 1981. A avut 69 de selecții în echipa națională de fotbal a României, pentru care a înscris opt goluri. A avut 38 de prezențe în cupele europene, marcând 7 goluri.

În 1981 și 1982 a fost desemnat cel mai bun fotbalist român.

Ca antrenor, a înregistrat bune performanțe cu echipe din Africa de Nord și din zona țărilor arabe. (Sursă foto: Craiova Forum)

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3