New Profesional Consult 930 x 122

asu politehnica timișoara

UPDATE: MECI (NE)BUN PENTRU FC ARGEȘ. VEZI REZULTATUL!

UPDATE (ORA 21:20): Meci (ne)bun pentru FC Argeș. Vezi rezultatul! Cu puțin timp în urmă, s-a încheiat ASU Politehnica Timișoara-FC Argeș. La capătul unei partide intense, cu nu mai puțin de 5 goluri marcate, piteștenii au învins cu 3-2. 

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Scorul a fost deschis de FC Argeș, în minutul 7. Autorul golului: Buhăescu. Gazdele au egalat prin Mera, în minutul 28. Același Buhăescu a readus Argeșul în avantaj, în minutul 34, stabilind scorul la pauză: 2-1 pentru elevii lui Emil Săndoi. 

Timișorenii au mai egalat o dată, în minutul 75, printr-o lovitură de pedeapsă executată de Velici. Peste doar 4 minute, piteștenii au preluat din nou conducerea: timișoreanul Mera a marcat un autogol de toată frumusețea, cu o lovitură de cap direct în vinclul porții propriei sale echipe. 

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Partida s-a încheiat cu victoria cu 3-2 a piteștenilor, victorie în urma căreia FC Argeș a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a, cu 12 puncte, la egalitate de puncte cu CS Mioveni, care ocupă locul 4. 

În următoarea etapă, luni, 17 septembrie 2018, de la ora 18, FC Argeș va întâlni pe teren propriu pe Universitatea Cluj. 

Derby alb-violet. Jucați fotbal, bucurați-i pe argeșeni! Emil Săndoi își propune victoria pentru meciul de diseară de la Timișoara. FC Argeș poate obține trei puncte în condițiile în care nu va mai păcăli fotbalul, ca în etapa precedentă, pe teren propriu, cu Energeticianul.

Piteștenii au astăzi posibilitatea să demonstreze că acel 0-0 cenușiu, consemnat la capătul unei partide anoste, plictisitoare, fără faze importante de poartă, a fost doar o întâmplare (foto).

Între paranteze fie spus, Energeticianul, aceeași echipă cu care piteștenii au remizat după un joc încâlcit, a fost călcată în picioare ieri de Petrolul Ploiești. Petroliștii au “electrocutat” formația lui Cristian Dulca, în Valea Jiului, cu un sec 3-0.

“Mergem la Timişoara să recuperăm punctele pe care le-am pierdut acasă cu Energeticianul.

Este un joc cu o echipă bună, pe care eu am urmărit-o în meciurile televizate de până acum. Au pierdut prima etapă cu Târgoviştea acasă. Au luat gol în ultimul minut, dar a fost un joc pe care l-au dominat şi au avut multe ocazii de gol.

ASU Timişoara este o echipă bună, dar cred că şi noi am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine (n.r. – “chiar” și cu Energeticianul, Emil Săndoi!). Sigur vor fi jocuri echilibrate în continuare, ca şi până acum, dar noi ne gândim numai la victorie.

Sper să putem conta şi pe jucătorii care au fost accidentaţi până acum. S-a simţit lipsa lor la meciurile de până acum. Avem nevoie de aportul tuturor jucătorilor din lot, iar fiecare când intră în teren va trebui să dea maximum pentru echipă.”, afirmă antrenorul principal al lui FC Argeș, citat de prosport.ro.

Contând pentru etapa cu numărul 6 a Ligii a II-a de fotbal, meciul ASU Politehnica Timișoara-FC Argeș se va disputa pe stadionul “Dan Păltinișanu”, de la ora 19:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Înaintea derby-ului alb-violet de azi, FC Argeș ocupă abia locul 9, cu 9 puncte, în timp ce gazdele sunt pe 12, cu 7 puncte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3