930×122 CAPRA 5

dezafiliere

VAI, CE VESTE TERIBILĂ! DOBRIN SE RĂSUCEȘTE ÎN MORMÂNT!

Clubul fanion al Argeșului, clubul care l-a dat pe cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, inegalabilul Nicolae Dobrin, a mai primit astăzi o palmă.

Citiți și: Arbitru piteștean la EURO 2024

Sportarges.ro anunță că FC Argeș a fost dezafiliată definitiv. Potrivit sursei citate, decizia a fost luată astăzi în Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal, prin voturile membrilor săi. „Prin această decizie misiunea administratorului judiciar de a aduce un investitor pe ultima sută de metri la gruparea alb-violetă este imposibilă”, scrie sportarges.ro.

FC Argeș s-a înființat în anul 1953. A câștigat de două ori titlul de campioană a României, în 1972 și 1979.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Garrus spune:

    A fost si va ramane o singura echipa in sufletul argesenilor, FC Arges a lui Dobrin. Orice altceva e o mizerie. Vulturii violeti vor renaste, sa le fie rusine celor de la federatie ca au murdarit memoria lui Dobrin. Asta e echipa care a batut pe Real Madrid . Pitestenii se vor intoarce pe stadion doar cand vor auzi imnul sufletelor lor. Atat: https://www.youtube.com/watch?v=uxe9kJpg0oo

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3