New Profesional Consult 930 x 122

Porcisteanu_noua_masina

Vali Porcişteanu atacă titlul în alte culori

Superbul Mitsubishi Lancer EVO 9 al lui Vali Porcişteanu şi-a schimbat culorile cu câteva zile înaintea ultimei etape a Campionatului Naţional de Raliuri, la sfârşitul căreia pilotul piteştean are mari şanse să se încununeze campion! Bolidul nu va mai fi alb-albastru, ca până acum, ci galben-negru, culorile noului şi puternicului sponsor al echipajului Porcişteanu – Dobre.

Vineri şi sâmbătă, Vali Porcişteanu va concura în ultima etapă a CN de Raliuri, Raliul Moldovei COMFERT Bacău, prima ediţie. Cu 20,5 puncte avans faţă de următorul clasat în ierarhia provizorie, Bogdan Marişca, pilotul piteştean are nevoie de o clasare pe minim locul 7 pentru a deveni în premieră campion naţional! Performanţa deosebită a echipajului Vali Porcişteanu – Dan Dobre nu a putut trece neobservată de una dintre cele mai puternice firme din domeniu, Prista Oil, care s-a decis să sprijine cuplul piteştean în tentativa lui de a deveni cel mai bun din ţară.

Astfel, producătorul de uleiuri s-a implicat nu numai financiar şi logistic, ci şi… tematic! Mitsubishi-ul EVO pe care concurează Vali Porcişteanu a fost vopsit în culorile firmei, galben-negru. Fanii lui Vali vor avea o surpriză atunci când îl vor vedea pe pilotul piteştean pe traseu, deoarece aceştia erau obişnuiţi cu culorile alb-albastru pe bolidul campion!

Interesant este că actualul sponsor al lui Vali Porcişteanu l-a susţinut şi pe fostul fotbalist dinamovist Florentin Petre în scurta perioadă petrecută de acesta în raliuri. Colaborarea celor două părţi s-a concretizat cu titlul de campion naţional de raliuri al Bulgariei, pentru micuţul fost fotbalist.
Foto: Rally Magazin

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90