New Profesional Consult 930 x 122

    Porcisteanu_la_Sibiu

    Vali Porcişteanu, locul 2 la raliul campionilor

    Ultima cursă a anului pentru piloţii implicaţi în Campionatul naţional de raliuri a fost la Sibiu, la Dementor Rally Show, o competiţie spectaculoasă, amicală, care scoate din piloţi tot ce au ei mai valoros. Proaspăt campion naţional, piteşteanul Valentin Porcişteanu a făcut spectacol pe traseul inedit de macadam, dar a fost învins în finala, în duelul „unu la unu”, de un competitor mai slab cotat.

    Dementor Rally Show nu este un concurs care punctează în Campionatul naţional de raliuri, unde nu prezenţa nu este obligatorie, unde şansele să te dai peste cap sau să te ciocneşti cu adversarul sunt destul de mari. Cu toate acestea, an de an strânge la start tot ce are mai bun pilotajul românesc, şi asta deoarece este ultima şansă din an pentru împătimiţii de raliuri de „a se da cu bolidul pe pistă”! Nici acum nu au lipsit campionii en-titre sau foşti…

    Vali Porcişteanu a fost prezent cu al său Mitsubishi Lancer EVO 9, cu care a făcut show, ca de fiecare dată. În prima rundă la clasa 3, cea mai spectaculoasă, pilotul piteştean a obţinut cel mai bun timp dintre cei 15 înscrişi şi s-a calificat în semifinale. Aici, a evoluat în paralel contra italianului Marco Tempestini, multiplu campion naţional. În cele trei manşe, Vali s-a impus cu scorul de 2-1 şi s-a calificat în finală, în ciuda faptului că Tempesta a obţinut, cu această ocazie, cel mai bun timp al concursului! În ultimul act, Porcişteanu a forţat pe manşa câştigată, realizând un timp foarte bun, dar le-a pierdut pe celelalte două în favoarea localnicului Manu Mihalache, care astfel devine campion la Dementor Rally Show.

    Premierea, la Cazinoul din Sinaia
    Sezonul raliurilor s-a terminat cu această ocazie. Ultima acţiune oficială pentru anul 2011, va fi festivitatea de premiere, acolo unde Vali Porcişteanu şi copilotul lui, Dan Dobre, vor primi cupa pentru titlul obţinut în acest an. Festivitatea va avea loc la Cazinoul din Sinaia, pe 10 decembrie, dar nu înainte ca pilotul campion să facă şi o demonstraţie de virtuozitate la volan, pe străzile din Sinaia!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90